Prezentare Sala de Evenimente Santandrei
Sala de evenimente situata in Oradea, str. Calea Santandrei nr. 18, ofera o noua dimensiune a luxului si a serviciilor de calitate la cele mai inalte standarde. Lasand deoparte agitatia orasului, intr-un ambient gandit special pentru a oferi o nota de eleganta, sala de evenimente Vandana a fost conceputa pentru a fi locatia ideala in organizarea nuntii mult visata de fiecare dintre noi.


Consultanta
Experienta indelungata in organizarea de evenimente si profesionalismul de care am dat dovada in tot acest timp sunt caracteristicile unui staff de profesionisti care transforma orice proiect intr-un eveniment perfect. Toate acestea sunt motive in plus pentru a alege cu incredere locatia noastra atunci cand va doriti ca evenimentele importante din viata sa nu treaca neobservate si sa ramana mereu o amintire de neuitat.

Meniu personalizat
Pentru alegerea celor mai potrivite servicii, viitori miri sunt consiliati de un personal specializat in organizarea de evenimente, meniurile se personalizeaza in functie de preferintele fiecaruia, fiind realizate cu acuratete de bucatari pregatiti si perfectionati conform ultimelor standarde si tendinţe in domeniu culinar.


Capacitate sala
Organizam orice tip de evenimente in sala din Calea Santandrei pentru un numar de 400 persoane.

FacilitatiPentru detalii va rugam sa ne contactati:
Adresa: Oradea, Str. Calea Santandrei nr. 18
Rezervari evenimente: 0785 - 288.288