Prezentare Restaurant
Cu o experienta de peste 20 ani in comert si alimentatie publica, Restaurant Vandana ramane in topul preferintelor dumneavoastra pentru a satisface cele mai pretentioase gusturi. Situat intr-o zona centrala a orasului, cu o parcare proprie, Restaurantul Vandana va ofera intr-un singur loc Restaurant, Bar, Cafenea si Terasa. Este locatia ideala pentru a servi micul dejun, masa de pranz sau cina in compania persoanele dragi. Restaurantul Vandana este mereu pregatit sa satisfaca cele mai rafinate gusturi, oferind o diversitate de preparate culinare traditionale romanesti si internationale, precum si o gama larga de bauturi.


Stil clasic-modern elegant
Deoarece ne preocupam permanent de confortul si ambianta clientilor nostri, restaurantul a fost recent renovat, schimbandu-si complet infatisarea in sensul adoptarii unui stil clasic–modern elegant. Restaurantul Vandana dispune de:

  • Sala Bar – Cafenea cu o capacitate de pana la 40 locuri
  • Sala Restaurant – Pizzerie cu o capacitate de pana la 60 locuri
  • Sala pentru nefumatori cu o capacitate de pana la 50 locuri
  • Terasa de vara cu o capacitate de pana la 100 locuri


Diversitate de preparate culinare savuroase
Restaurantul Vandana a ramas fidel principiului de baza "mancare multa si buna – preturi rezonabile"! De aceea va asteptam zilnic cu o diversitate de preparate savuroase. De asemenea in cadrul restaurantului se pot servi zilnic preparate proaspete la Meniul Zilei.

Locatia ideala pentru evenimentele dumneavoastra
In cadrul Restaurantului Vandana se organizeaza evenimente pentru un numar de 50 persoane:Pentru detalii va rugam sa ne contactati:
Adresa Restaurant Vandana: Oradea, Str. Apostol Andrei nr. 24
Rezervari restaurant: 0756 - 164.944 / 0785 - 288.288
E-mail: events@vandana.ro
Persoana de contact: Cristina Ardelean